Inloggen

Logo zwemclub Ieper - ISWIM - Ieper Swimming
I SWim and I am Motivated

Nieuws

We wensen jullie een schitterend 2024 toe

We wensen jullie een schitterend 2024 toe

Beste ouders

Beste zwemmers

Een nieuw jaar met nieuwe kansen, goede voornemens en grote dromen.

We wensen alvast dat alles voor jullie dit jaar mag uitkomen.

Na het onderhoud en de kerstvakantie trekken we vanaf 8 januari het normale leven weer op gang.

Het wordt druk de komende weken.

We organiseren op zondag 7 januari 2024 voor de tweede keer een zwemwedstrijd voor de competitiezwemmers.  Iedereen is alvast van harte welkom.

We geven ook het startschot aan onze snoepverkoop.  Net als vorig jaar kunnen er snoepzakjes aangekocht worden.  7 euro voor een mooie puntzak van 500 gr.  Dit ten voordele van de werking en als ondersteuning voor de club.  Jullie krijgen dit ook nog per aparte mail doorgestuurd, dit zal ook staan op onze facebook en op de affiche in onze kast in het zwembad kan je ook de QR scannen om de bestellingen door te geven. Dank u wel voor jullie inspanning.

Noteer ook alvast in jullie agenda dat we op 24/02/2024 onze fantastische pasta avond houden in Conquesta.  Een gezellig feest voor jong en oud in een toplocatie met heerlijke pasta aan volonté.  Een grote aanrader.  Jullie krijgen binnenkort de uitnodiging hiervoor.

We hebben het al vaak gezegd, maar herhalen het ook nog eens graag.  Een club is maar zo sterk als de vrijwilligers die er hun schouders willen onder steken.  We zijn ondertussen een grote club geworden en hebben veel schouders nodig.  Voor onderstaande activiteiten mag het gerust wat meer zijn. Wie kan hiervoor wat tijd vrijmaken ?

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor de organisatie van activiteiten voor de recreatieve zwemmers.  We hadden daar in het begin van het jaar reeds een formulier voor doorgestuurd, maar hadden daar niet de verwachte respons voor gekregen.  Hieronder nog even de link.  Wie graag een steentje bijdraagt, geef je naam door.  Alvast een grote merci !

https://forms.gle/SiKrGosGL4unFrYK8

We hebben ook nog, op het einde van ons seizoen de rally waar we helpen bij het veilig houden van de vele bezoekers op de markt.  Ook daar was er wat weinig respons.  Nochtans hebben we hier héél veel vrijwilligers nodig.  Mocht je toch een momentje vrij hebben, misschien ook nog even hier je naam doorgeven.  Mocht je twijfelen of nog vragen hebben, stuur gerust een berichtje terug.  We geven graag een woordje extra uitleg.

https://forms.gle/SiKrGosGL4unFrYK8

Tenslotte willen we iedereen bedanken die het voorbije jaar het beste van zichzelf gegeven heeft om de zwemmers groot en klein, recreatief en competitief te laten genieten van de prachtige zwemsport.  Iedereen staat alweer te trappelen om er in 2024  terug in te vliegen.

Vele groetjes.

ISWIM

Gepubliceerd op